It Needn'T Be Hell With Wachtrij. - The Incredible, Edible Wachtrij.

Underbart skönt

Tänk vad mysigt att ha en badtunna hemma, ja det måste verkligen vara underbart att få sätta sig i den en kall kväll både på sommaren och på vintern.
Tror man blir väldigt poppis om man har en sådan hemma, ja det skulle vara underbart att få bjuda hem lite folk och få njuta av att bada tillsammans.

Skulle vilja ha

Ja det ärr något som jag skulle vilja ha någon gång. Ja att få ha en mysig badtunna skulle vara underbart, då skulle man försöka att använda den så mycket som möjligt. Men det finns ju så mycket som är mysigt. Det skulle vara härligt med en pool eller bastu med. Det är också något som har en stor mysfaktor i sig.

Att ha det hemma på sin gård är nog vad mågs drömmer om att ha och det är något som jag själv drömmer om. Mina föräldrar har en underbar vedeldad bastu som jag älskar att sitta i.
Ja det är så skönt att sitta i den och sne så sover man så otroligt skönt när har bastat och det är en sådan skön känsla.
Ja det är något som jag själv skulle vilja ha. Det är mysigt att sätta sig i den och koppla av och göra en ansiktsbehandling eller skrubba sig eller något likände. Det blir som ett lite minispa och det tycker jag är så härligt.

Ja det är underbart att få koppla av och njuta en stund på fredagskvällen efter en lång arbetsvecka, och det är ju jätte skönt.
Det är en bra start på helgen och det är ju jätte bra att man kan koppla av och bara vara en stund.
Har några vänner som har en badtunna som är härlig att sitta i. Ja det är mycket som är mysigt och som man gärna gör tillsammans med kärna vänner som man tycker om.